Terug Home

Sander Eckhardt 11/03/1985

Biografie

Sander begon zijn opleiding bij de MusicAllFactory. Hierna ronde hij de studie Muziektheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg af. Kreeg zanglessen Edward Hoepelman, Antoinette Kouwenberg en Hans van Heiningen.

Volgde lessen Meisner Acteer Techniek bij Paul Dekker en werkte intensief samen met acteur Hans Kesting bij een masterclass van Kemna Training.

Sander speelde in de musicalklassieker Miss Saigon (2011/2012), was eerder te zien in Volendam de Musical (Klaas) en Amandla! Mandela (James Gregory). Hij maakte als gastacteur deel uit van de leesvoorstelling Trilogie van de Waan en verleende zijn medewerking aan de workshopvoorstelling genaamd NU, een initiatief voor nieuwe theatermakers georganiseerd door M-Lab.

Ook nam hij deel aan twee edities Jesus Christ Superstar in Concert.

Tijdens zijn opleiding speelde hij in musicals als: Rent (Benny), Nine (Casanova) , Kiss of a Spiderwoman (Valentin), Merrily We Roll Along (ensemble) en De Vliegende Hollander (ensemble).

Sander was te zien bij twee edities van het Musical Awards Gala in 2009 (Amandla! Mandela) en 2010 (Volendam de Musical). In 2012 werkte hij mee aan een bedrijfsfilm in opdracht van Prorail.

Sander werkt regelmatig als stemacteur.

Voor zijn afstuderen maakte hij een bewerking van het toneelstuk Fool for Love van Sam Shepard in een regie van Lenneke Maas. In 2005 zong Sander ter ere van het 100-jarig bestaan van de Rabobank tijdens het concert ‘Tilburg Prominent’ vier keer voor een uitverkocht Willem II stadion

Agent : Eran


Meer Info

http://twitter.com/#!/sandereckhardt

Foto's